Koncentrat do czyszczenia dysz, spieniaczy oraz torów mleka w ekspresach do kawy. Zasadowy, niebieski. Przeciętne stężenie robocze ok 30 ml na 0,5L wody. pH ok 7,5.
Archives
MR 1 (kwaśny, czerwony)
Płyn do czyszczenia toru spieniania mleka w ekspresach do kawy. Nadaje się do czyszczenia wszystkich standardowych ekspresów do kawy wyposażonych w przystawki do spieniania mleka. Usuwa zabrudzenia tłuszczowe i pozostałości białek. Może być stosowany do czyszczenia zewnętrznych powierzchni urządzenia. Nie pogarsza jakości smaku. Zawiera składniki konserwujące czyszczone elementy. Wykazuje działanie odkamieniające. Przeciętne stężenie robocze od ok 1:10 do ok 1:20. pH 2.
KMR FLUSSIG
Zasadowy płyn do czyszczenia ekspresów do kawy. Efektywny już przy stężeniu 1g na litr roztworu. Wykazuje działanie dezynfekujące.
Uwaga, opakowanie 1L dostępne jest na zamówienie, min: 480 szt.
ECO 5064 KMR TABS
Środek czyszczący w tabletkach z dodatkiem aktywnego tlenu do usuwania garbników oraz osadów kawowych w automatycznych ekspresach do kawy. Opakowanie zawiera 25 tabletek. Waga 1 tabletki = 2 gramy. Dozowanie zgodne z instrukcją producenta ekspresu.
KMR TABS
Środek czyszczący w tabletkach z dodatkiem aktywnego tlenu do usuwania garbników oraz osadów kawowych w automatycznych ekspresach do kawy. Opakowanie zawiera 250 tabletek. Waga 1 tabletki = 2 gramy. Dozowanie zgodne z instrukcją producenta ekspresu.
KMR PULVER
Proszek z dodatkiem aktywnego tlenu do usuwania garbników oraz osadów kawowych w ekspresach do kawy. Czyści porcelanę oraz wewnętrzne powierzchnie termosów z osadów kawy i herbaty. Dozowanie od 10 g do 20 g na 1L wody.