ECO 5067 MR 2 Milk Cleaner

Koncentrat do czyszczenia dysz, spieniaczy oraz torów mleka w ekspresach do kawy. Zasadowy, niebieski. Przeciętne stężenie robocze ok 30 ml na 0,5L wody. pH ok 7,5.

symbol pojemność opakowanie oz/warstwa/paleta
ECO5067MR2/1 1L+D butelka 10/100/400 szt

MR 1 (kwaśny, czerwony)

Płyn do czyszczenia toru spieniania mleka w ekspresach do kawy. Nadaje się do czyszczenia wszystkich standardowych ekspresów do kawy wyposażonych w przystawki do spieniania mleka. Usuwa zabrudzenia tłuszczowe i pozostałości białek. Może być stosowany do czyszczenia zewnętrznych powierzchni urządzenia. Nie pogarsza jakości smaku. Zawiera składniki konserwujące czyszczone elementy. Wykazuje działanie odkamieniające. Przeciętne stężenie robocze od ok 1:10 do ok 1:20. pH 2.

symbol pojemność opakowanie oz/warstwa/paleta
565/1 1L butelka 480 szt

KMR FLUSSIG

Zasadowy płyn do czyszczenia ekspresów do kawy. Efektywny już przy stężeniu 1g na litr roztworu. Wykazuje działanie dezynfekujące.

Uwaga, opakowanie 1L dostępne jest na zamówienie, min: 480 szt.

symbol pojemność opakowanie oz/warstwa/paleta
566/1 1L (1,4kg) butelka —/—/480 szt
566/10 10L (14kg) kanister 1/20/60 szt

ECO 5064 KMR TABS

Środek czyszczący w tabletkach z dodatkiem aktywnego tlenu do usuwania garbników oraz osadów kawowych w automatycznych ekspresach do kawy. Opakowanie zawiera 25 tabletek. Waga 1 tabletki = 2 gramy. Dozowanie zgodne z instrukcją producenta ekspresu.

symbol pojemność opakowanie oz/warstwa/paleta
ECO5064KMR/25 25 tabl pudełko 12/396/3096 szt

KMR TABS

Środek czyszczący w tabletkach z dodatkiem aktywnego tlenu do usuwania garbników oraz osadów kawowych w automatycznych ekspresach do kawy. Opakowanie zawiera 250 tabletek. Waga 1 tabletki = 2 gramy. Dozowanie zgodne z instrukcją producenta ekspresu.

symbol pojemność opakowanie oz/warstwa/paleta
564/250 250 tabl pudełko 4/132/1056 szt

KMR PULVER

Proszek z dodatkiem aktywnego tlenu do usuwania garbników oraz osadów kawowych w ekspresach do kawy. Czyści porcelanę oraz wewnętrzne powierzchnie termosów z osadów kawy i herbaty. Dozowanie od 10 g do 20 g na 1L wody.

symbol pojemność opakowanie oz/warstwa/paleta
563/1 1kg butelka 1/12/480 szt